She never woke up

Jag fick faktiskt lite plugg gjort idag, jajamen hör och häpna. Jag och Sofia har insett att vi inte alltid får så mycket plugg gjort när vi pluggar på samma ställe så idag var det solo. Fast tänk vilka otroliga filosofiska teorier mänskligheten går miste om när vi inte spenderar pluggtid tillsammans..

Som till exempel den era som kommer efter människorna utrotat näst intill allting på jorden och världens intelligentaste varelser kommer att vara jättelika kräftdjur på havets botten....



Jag bara måste älska Penumbra



I remember now.
Moon said take him, take
'[ ...take him, take ]
It was in this town
[ to start is so hard ]
Thousand images in my head
[ but to continue is your faith ]

Wind was very cold
Weapon were my hands
Blood was very hot
Sanity runs across the land

I had promised her
[ Don't forget ]
The serment is kept
[ you had promised me ]
My name is colder
[ my love, my puppet , my body ]
That night and that death

This is my family
Look above your head
Nineteen eighty-three
The death was its bed

My tears are the price
you need me
For your eyes and your heart
to enlighten your soul
My mind's under ice
to show you the blood
My feet not on the earth

Over my cold cell
I'm looking for you
You're my fair, my shell
And I'll come to you

Christian Deaths låt She never woke up är en av mina favoriter att lyssna på innan jag somnar, jag gillar ironin. Jag hade den som alarmnsignal där ett tag också men konstigt nog så vaknade jag inte så bra av den XD.



Nä nu ska jag ta och försöka gå och lägga mig, imorgon blir det geologi exursion hela dagen och jag borde verkligen få lite sömn, "She never woke up" here I come :).. (Antagligen närmare verkligheten än ni tror)

Höger hjärnhalva...

Lyckades faktiskt plugga på förmiddagen idag men på eftermiddagen gick det inte alls. Jag fann att jag plötsligt bara arbetatade med min högra hjärnhalva och satte mig och ritade, skrev och micklade med lite annat småpyssel. Jag är ganska fascinerad över hur svårt det är att gå över i andra hjärnhalvan när man funnit sig till rätta i den ena.
Men vad som gjorde mig riktigt fascinerad var den här bilden som jag hittade ute på internet.



Om du ser henne snurra medsols så är du just nu i din högra hjärnhalva, ser du henne snurra motsols är du i din vänstra.

Högra hjärnhalvan sköter känslorna, fantasin, symboler, bilder och filosofin.

Vänstra sköter logiken, fakta, språk, matte och vetenskap, strategier och är praktisk...

Jag tror jag spenderar rätt mycket tid i den högra.

Om man vill så kan man stirra på bilden och få henne att ändra håll också, men det som gäller är det håll hon snurrar när man ser henne först :)... Jag kan tänka mig att om man visade den här bilden för en kille så skulle han  dock bara se en naken tjej och inte tänka på vilket håll hon snurrade xD

Nu ska jag ta en dusch, en kopp te och sätta mig och göra något kreativt.

~~~~~

Varför man bara måste älska japan:




Det finns ett distrikt i Tokyo som heter Harajuku och på bron I Harajuku är det alltid uppklädda (som jag föredrar att kalla det iställert för utklädda :) ) ungdomar varje söndag. det är otroligt hur kreativa en del människor är.
Om jag någonsin far till japan skulle jag definitivt besöka Harajuku på en söndag :D

No One There

Finaste metalvideon jag sett på länge. Jag skäms inte över att säga att den fick mig att gråta.



The axe, the bottle and the rope
The feeling there really is no more hope
The thought of the great unknown
And facing it alone
The dark, the silent and the cold
The feeling I have come to the end of my road
Yes, these are the things I spend
My remaining moments with

And the wind blows through my heart
Shivers me one last time
As I now reach out in the dark
No one there

Why did it have to be so hard
For us to live our lives
Again I reach out in the dark in despair

The desperation and the snow
The feeling of finally coming back home
The melancholy and the hole in the soil so hard and cold

And the wind blows through my heart
Shivers me one last time
As I now reach out in the dark
No one there

Your love for me, my love for you
Things we somehow managed to lose
Now there´s only the ruthless wind
To blow right through
It freezes my heart, my desperate heart
It freezes my heart, my desperate heart
It freezes my heart, my desperate heart
To think we both will die alone

And the wind blows through my heart
Shivers me one last time
As I now reach out in the dark
No one there

--

Sitter här i Halmstad, än så länge är allt toppen. Jag trivs där jag bor, jag trivs med min utbildning. Jag trivs med mig själv. Vi får hoppas att det håller i sig och om ni vill ha djupare insyn i mitt liv eller vad jag gör så slå en pling.

Vad jag lyssnar på just nu:
















The almighty STABen is watching you!

Jag har skaffat en trådlös datamus... Jajamensan, en av anledningarna till att det inte har blivit så mycket skrivet här är att jag hatar touchpads, (dö touchpads, dö!). Och varje gång jag försökt skriva så har den gått bakåt och allt har försvunnit. En annan anledning är att jag har haft ganska, eller ska vi säga väldigt fullt upp med nollingen. De första dagarna hann jag inte ens gå och handla xD.



Jag kliver in i salen där vi för första gången får möta STABen. I förgrunden syns Isak som senare visade sig vara en fusknolla. En dag på stranden när han för tredje gången blev utskälld för att prata i mobiltelefon under nollningen så blev straffmästaren så arg att han kastade ut isaks mobil i havet... Ni skulle ha sett allas min xD... Sedan visade det sig att han var fusknolla och att allt bara var en show, mobilen kastades faktiskt ut i vattnet men det var en gammal som inte fungerade xD

Vi hade alltså en stab, engeneral, en straffmästare två serganter och en massa anndra övriga tvåor som höll koll på oss, vilket antagligen var bra eftersom vi TBI (Teknisk bioologi) var runt 120 st xD. Alla var utklädda med peruker, solglasögon öch även smink på en del. Det har varit tävlingar, spex och en massa annat xD



Små grodorna!


Bilder på våran kära STAB :P


General Niger Vidua, Straffmästare Angus Dei, Sergant S.I.A.S. (Spina Iliaca Anterios Superior), Sergant S.I.P.S. (Spina Iliaca Posterior Superior).

Sedan de övriga tvår som var med mest:



Bufo Bufo, Musculus Soleus, Coach Incognitus, Coach Carnósus Gluteus, Syster Vita och Dr Mortuus..

Och det är inte alla... Och ja alla namn är krångliga som tusan men man lärde sig alla i princip eftersom vi var tvungna att hälsa på dem i kör varje morgon xD.. och då dög inte förkortningarna helller.



Och sist men inte minst, Mamma och Pappa. De enda tvåor som betedde sig mänskligt mot en och de som man kunde prata med om det blev något krångel.

Hälsa också på våra maskotar Älg (han är miljöpartist) och Lena Handén (här i straffmästare Angus Dei's hand).



Om ett annat lag tog ens maskot var man tvungen att jyckla för dem så både Lena och Älg vaktades noga... PÅ stranden däremot så hade ett annat program klätt ut en nolla till banan och jag gläömmer aldrig Straffmästare Angus Deis mröka röst när han samlade alla och sa "Nu tar vi bananen!".. Ja så alla från TBI jagade den stackars bananen ut i vattnet där vi fick tag i honom, haha han blev jätteblöt XD



Men dom fick tillbaka honom efter de jycklade för oss xD

Det har varit tio dagar när man:

  • Skrikit sig hes som en galning, men aldrig nog högt ändå.
  • Marscherat i led och hållt handen (flicka/flicka pojke/pojke) för det är ju allmänt kännt att nollor inte har någon som helst sexualdrift. Det jag inte förstår är ju att om vi inte hade haft det så hade man kunnat hålla hand med en pojke utan att det gjort något.


En kväll hade Markus lite för mycket sexdrift så han fick i straff att springa och krama ett stort träd mitt på skolområdet xD
  • Använt samma beiga T-shirt med namn och nummer på (nollemarkeringen), vilken man aldrig fick gå ut utan och skulle alltid sitta ytterst, även över jackor.. Men jag använde faktiskt linne under iallafall.
  • Inte ått använda hiss, automatiska dörröppnare eller den där grejen som snurrar när man ska in i tex en affär... Nollor är inte värda det om de inte tagit speciellt hisskörkort vilket tydligen innebar att "poppa popcorn" på alla våningarna i trade center (ett hög byggnad på skolområdet. Poppa popcorn innebär att man kurar ihop sig på marken uppför sig som ett bacon och sedan "poppar" efter ett tag.
  • Aktat sig för att bryta mot några regler när straffmästare Angus Dei ser en. Om man tex pratade i telefon under nollningen så kunde man få göra tex bacon för hela gruppen.. Vilket innebär att man lägger sig på marken och låter och uppför sig som ett bacon..

Nollorna steker bacon, glöm inte att man måste vända på sig efter ett tag för då blir man svart.

  • Inte fått använda solglasögon eftersom vi nollor inte förtjänade det.
Och så vidare, om ni vill se lite kul bilder och filmer så kan ni ju alltid besöka:
http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=237398455161&ref=mf
En grupp på facebook där alla bilder och massa roliga filmer är upplagt.

Och man får inte heller glömma våran Kulturkung som höll i tävlingarna på Amfi (en utomhusteater) och helt enkelt var en riktigt karaktär xD



Nu när alla våra ledare är avmaskerade och nollningen är över äterstår bara ett ynka problem, hur ska jag känna igen dem?... Herregud, ingen såg ju ut som jag förväntade mig XD. Ni skulle ha sett allas min under avmaskeringen, alla bara gapade xD.

Men någon som jag blev riktigt besviken på var byggs straffmästare.. För övrigt har jag redan fått det itutat mig och lärt mig att hata bygg. Efter ett tag så förstod jag varför eftersom dom är de mest störiga programmet på hela skolan.



Så fort bygg gick förbi så skrek Angus Dei "Bygg!" och alla fick lägga sig ned i fosterställning och hålla för öronen medan man ojade sig... För att psyka bygg :D

Jaja iallafall så hade byggs straffmästare svart halvlångt hår och en silvermask i Jason stil, han hade även målat ansiktet i silver... Och freak som jag är så kunde jag bara säga.. Mmmm... Mumma :D... Han hade faktiskt jäkligt snygg kropp också som blev riktigt bevisat på torsdagen då alla straffmästarena strippade på scenen i kårpuben..  Yum, Yum : D...

Men det visade sig att han egentligen hade blont halvlångt hår... Nä, besviken helt klart...



Här syns byggs straffmästare fjärde från början... Inte så bra bild, men ni fattar principen.. Mmm... (Ja jag erkänner jag är störd och jag är stolt!)

Men nu har skolan börjat igen men även det ska bli kul, jag ska äntligen få göra något jag verkligen vill. Jag är väldigt nöjd med mitt val av utbildning!

Men glöm inte, the almighty STABen is watching you!

RSS 2.0