Motivation...


Lyssnar på: Circle of Fear - HIM


(det är bara en klippshow med låten, men låten är ju så bra)

"Heartaches knocking on her door
Shadows dance outside her window
Tears keep falling on the floor
As the world around her crumbles

If you wanna save her
Then first youll have to save yourself
If you wanna free her from the hurt
Then dont do it with your pain
If you wanna see her smile again
Dont show her youre afraid
Cause your circle of fear is the same"





Tänkte bara att jag skulle dela internets största hit just nu med er andra. Dom kallas motivational posters, från första början så skulle de motivera olika karriärsval eller jobb. Men just nu så gör alla sina egna för skojs skull. Det är ganska enkelt. man tar en bild, kommer på en titel och en rolig fras. Men såklart så finns det även männiksor som vrider på det hela och skapar De-motivational posters. Vilka också blir ganska roliga när allt kommer om kring x) Tänkte dela med mig av några av mina favoriter:





Känner ni er motiverade x)? Skulle inte tro det va? Men forhoppningsvis hade ni lite roligt x)
Oj hjälp mitt kortaste inlägg hitils :/... Men klockan är faktiskt kvart i tolv och jag skrev ett i går ;O
Får bättra mig till nästa gång.

Fine Again?


Lyssnar på:  Fine Again - Seether

(Vanlig rock, jag älskar den här låten)


"It seems like every day’s the same
and I’m left to discover on my own
It seems like everything is gray
and there’s no color to behold"

"I feel the dream in me expire
and there’s no one left to blame it on"



Ibland får man bara ett ryck, en ingivelse eller ett plötsligt infall. Idag fick jag mitt. Jag fick plötsligt en otrolig längtan av att fara ut och springa, det har inte hänt många gånger måste jag verkligen säga. Och eftersom det nu var så fint väder så följde jag mitt infall. Jag drog på mig joggingkläder, hörlurar (och en mobil fylld med musik) och tog även med mig en kamera och sen var det bara ut på vägen, ut till skogen, i solskenet. Det härligaste jag gjort på länge, jag kan inte hjälpa det, jag älskar naturen. Och bara för att göra upplevelsen ännu bättre så orkade jag springa mycket mer än vad jag trodde, jag blev inte alls så trött och uppgiven ( läs självmordsbenägen) jag brukar bli. Mötte nästan inga människor, men såg några änder och en skrake.

Jag tog som sagt också med kameran och tog lite blider varstans jag kände för det.

(klicka på dem för större bild)
   


Jag kan bara hoppas att jag får fler sådana här ryck, det är ju så skönt att verkligen vara ute när man tar sig tid. Hoppas också att jag inte får så mycket träningsvärk, men man vetväl hur det kommer att gå :/... Det blev väl inte direkt så mycket plugg som det skulle ha blivit, jag måste säga att jag föredrar den verkliga naturen framför den beskriven med trycksvärta på papper. Men inget religionsprov imorgon iallafall och ingen svenska redovisning på fredag.  Jaja, man måste väl göra det när man har en massa annat istället, men lugn för stunden känns iallafall bra.

Mitt tionde inlägg och min plötsliga motions-ingivelse måste firas med en liten belöning... Till mig personligen...



.... Mycket bättre ,D... Och Josefin, ha i åtanke att jag är starkare än dig, före du fäller en oönskad kommentar x)

~~~~

Jag känner mig så isolerad ibland, det är som att jag lyssnar på vad folk säger utan att riktigt lyssna. Jag tänker inte på vad jag gör utan gör allt per automatik, vilket skapar vissa problem. När jag vill prata med Mamma eller Pappa, så är de inte hemma och svarar inte på sina mobiler. Men när jag bara känner för att låsa in mig i mitt rum och lyssna på musik i tre timmar så kommer de plötsligt in och berättar sitt livs historia och förväntar sig att jag ska göra dessamma.
Jag har tröttnat och det tror jag dom har också. Jag orkar inte anstränga mig längre utan väntar envist på att något i mitt liv ska förändras utan att jag behöver utföra någon handling själv. Jag har en känsla av att det inte är en fruktsam väntan.

Men sen så blir jag bara så arg på mig själv, vad hjälper det att klaga, vad hjälper det att vara trött. Det är inte direkt som att jag är ensam om dessa tankar, men det gör dem inte enklare för det. Man måste bara förstå att det kunde ha varit värre, men just nu känns det argumentet inte till någon tröst direkt.



"Everyone of our parents does considerably emotional damage"


Nu eller aldrig...


Lyssnar på: The Minute of Decay - Marilyn Manson

There's not much left to love
Too tired today to hate
I feel the empty
I feel the minute of decay
I'm on my way down now, I'd like to take you with me
I'm on my way down

The minute that it's born
It begins to die
I'd love to just give in,
I'd love to live this lie

I've been to black and back
I've whited out my name
a lack of pain, a lack of hope,
a lack of anything to say

There is no cure for what is killing me
I'm on my way down
I've looked ahead and saw a
world that's dead
I guess that I am too

I'm on my way down now, I'd like to take you with me...


Ja så i lördags var man hos Josefin och såg den om jag ska vara helt ärlig ganska dåliga filmen:

Fool's Gold




Den hade helt enkelt en handling man ine kunde sympatisera med och tänkegångarna var helt enkelt för långsökta och avancerade för tre relativt trötta tjejer xD... Men vi hade ändå väldigt många glada skratt, åt helt fel saker oftast, men jag klagar inte. Det började ofta med att Josefin började skratta och sedan skrattade jag bara åt henne, det är någonting med hennes skratt som gör att man skrattar åt henne istället för filmen. En ganska bra egenskap... Och dålig xD

Men filmen var inte direkt det vi hade som underhållning hela kvällen, nej vi hade våra vanliga diskussioner med en del nya inslag, och som alltid var vi höljudda, så högljudda att Josefins lillasyster Julia enträget bad oss att dämpa oss lite eftersom hon skulle upp tidigt nästa dag... Jag kan erkänna att en diskussion i normal samtalston inte är våran starka sida.

Såg förresten parlamentet ikväll, jag kan inte direkt säga att någon underhöll mig förutom Johan Glans, Men han var iallafall grymt kul. Efter denna specialla del av programmet fick jag akut andnöd XD

Nu eller aldrig Johan...

Jag bara började skratta hysteriskt helt enkelt, Johan Glans = Epic Win... Och ja jag sa det xD.
Lite komedi är aldrig fel så här på söndagkvällen när skolångesten kommer över en. På tal om komedi det här klippet från när Chandler sjunger är så himla bra ,D. Det kom upp under gårdagens diskussion och jag vara bara tvungen att ta med det xD


...there'll be SUN!

Jag älskar att han verkligen försöker kompensera sådär i efterhand x)
Och det här klippet är också så otroligt bra XDD... Chandler kan få mig att gråta av skratt bara med sina specialla ansiktsuttryck!


Engines... On...

That's all folks ,D

Like a flash of light in an endless night


Lyssnar på: One Thing - Finger Eleven

(Ingen hårdrock eller metal här så det är bara att lyssna)


"Even though I know
I don’t want to know
Yeah I guess I know
I just hate how it sounds"


Jag älskar den här låten, fast den får mig nästan att gråta :/



I helgen var man hos josefin och såg för troligen den hundrade gången: Sagan om Ringen. Men den blir helt enkelt aldrig dålig, även om böckerna såklart är ungefär 100 gånger bättre. Men hela filmen blir såklart inte sämre av att den inehåller karaktärer som Legolas och Haldir... Eomer och Faramir är inte så illa heller...
(Och eftersom Jossan gjort klart att hon inte gillar bilder på snygga killar på min blogg så kan hon ju titta bort och scrolla förbi dem...)







Det var länge sedan jag såg de här filmerna för första gången, jag kommer ihåg hur otroligt bra jag tyckte dom var, det tycker jag såklart fortfarande. Men det var troligen första gången i mitt liv som jag såg så bra filmer. Jag blir lite nedstämd när jag tänker på hur totalt olika mitt liv var då och nu.

Jag hade helt enkelt ingen aning på den tiden, hur allt skulle bli och vad som skulle hända. Men jag antar att även om mycket gått mot det sämre så har jag även hittat mycket jag nu aldrig skulle kunna tänke mig att vara utan i dagsläget. Och jag har kanske på mänga sätt förändrats som person, jag tänker inte längre "Fan, varför sa jag det där?! DX" efter varannan mening jag får ur mig; nuförtiden så räcker det ju med var tredje xP.
Chandler är ett utmärkt exempel på hur det funkar xD



Det kännslite tråkigt att man tappat bort så många vänner på vägen. Jag har aldrig varit bra på att berätta vad som stör mig eller vad som är fel och det är antagligen den största orsaken. Vissa människor känner jag mig inte like avspända med längre. Och när man väl träffas låtsas man att allt är som förr och man konstaterar skrattande att "Vi borde träffas oftare", men sanningen är att det kommer att ta minst lika länge tills man träffas igen, om inte längre. Och det är inte bara för att man är lat eller att man inte tar sig tid, utan helt enkelt för att man inte riktigt vill ta sig tid eller orkar försöka reparera något.

Så på det sättet tycker jag själv att det vore bättre om jag verkligen kunde berätta för folk hur jag verkligen tycker och varför, så att man iallafall ska ha en chans att reparera något. Men eftersom jag har förstått att inte heller det är uppskattat alla gånger så är det omöjligt att veta hur man ska göra för att behålla något. Men jag antar att man verkligen växer ifrån vissa kompisar och att en fas i ens liv inte kan jämnföras med den andra.

Som jag sa så har jag väldigt svårt att säga vad jag verkligen tycker, ofta för att jag inte vill såra eller göra någon upprörd. Kanske både en bra och en dålig egenskap. Jag är också otroligt dålig på att prata om känsliga ämnen som berör andra, även om jag verkligen känner med personen i fråga är det svårt för mig att lägga fram det på ett taktfullt sätt. och jag vet inte riktigt var jag ska börja. Antagligen en direkt biverkning av att hela mitt liv behandlat saker som jag tycker är jobbigt med ignorans. Jag är helt enkelt inte van vid att behandla sådana ämnen.

Så folket därute, även om jag kanske inte alltid säger rätt saker eller helt enkelt säger fel saker så är det otroligt sällan jag inte känner med er och otroligt sällan jag verkligen får fram det jag egentligen skulle ha velat säga.
Men jag antar att jag bir bättre och bättre på det iallafall.

~~~~

Wrap Your Troubles In Dreams -
69 eyes

So much heartaches and pain
Always on my way
Living on living day by day
I got no future I got no past
Just going nowhere nowhere fast
How long does forever last

Im not living in the past for you
Ive gotta find my way through

Life goes on without any breaks
I got it baby what it takes
Dreaming on and on of better days
So many things to get done
Everyones here a chosen one
Weve got a long long way to come

Im not living in the past for you
Ive gotta learn my way through
Just

Wrap your troubles in Dreams
It aint that hard it seems

Music is Love


Jag lyssnar på: Wicked Game - HIM

"World was on fire, no one could save me but you
It's strange what desire will make foolish people do
I'd never dreamed that I'd need somebody like you
And I'd never dreamed that I'd need somebody like you"

En av mina absoluta favoritlåtar ;DD





Jag har nu gett min blogg en ny layout i höstfärger och såklart så fick Ville Valo vara med på ett hörn ,D
Jag tror Kattis någon gång tidigare har nämnt att Ola Salo och Ville Valo är lite lika varandra. och vid närmare eftertanke måste jag hålla med. Det var när jag såg de här bilderna tillsammans som det verkligen gick upp för mig.

Okej är det någon annan som ser ett visst mönster? <_<.





... Och en fråga som sen poppar upp i mitt huvud är varför påfågelfjädrar?... Jaja, dom har väl sina anledningar :D
Det känns bra att veta att jag inte är helt annorlunda trots allt x). 

~~~~



Jag vill gå på det här! Gah, varför, varför varför har ni inte samma musiksmak som mig xD
Men eftersom så många bra artister kommer, så är chansen ganska stor att jag kommer att gå på det iallafall. Jag får väl skaffa nya vänner D: ... Nä jag måste helt enkelt gå, jag fick värsta suget i magen när jag började lyssna på alla artister som skulle komma :D.
Jag måste se se Evergray!!!

Evergray - Touch of Blessing



Alltså man måste beundra de här killarna, dom måste verkligen ha nackar av stål.
Det är bara lite irriterande när dom har snyggare hår än vad jag har D:

... Gah jag vill se dom nu!!! XD..........................Jag tror jag har lite metal abstinens xD

~~~~

Jossan tipsade mig om ett band som hette Savatage och hon ville att jag skulle lyssna på låten Believe. jag måste säga att jag tyckte om den. Lite snällare än vad jag lyssnar på normalt, men fortfarande riktigt bra, och det är Heavy Metal.
Josefin... Jag ska allt dra ned dig i träsket gumman ;D

Belive - Savatage



Det blev visst en massa musik idag, men det är ju ett av mina största intressen xD

RSS 2.0