Murderdolls!!!

Så har just fått veta att murderdolls är igång igen, ett nytt album pågång!!!
Yay! Kunde inte vara gladare! Jag hoppas bara att dom kan leva upp till mina förväntingar, sångaren Wednesday 13's sista labum med bandet Gunfire 76 var en otrolig besvikelse. Jag hoppas verkligen att det blir ett otroligt bra album.
Man tycker att det borde inte vara så svårt att lyckas. Ta några så där härligt grovt ironiska texter, släng på lite om nekrofili, fladdermöss och blod och sedan toppa av det med Wednesday 13's underbart skrovliga röst. Skulle kunna bli hur bra som helst!

Mer Horror Punk åt folket!!!












Well I'd rather cut you than the wedding cake
And your bloody guts on my rented tux
And I do, I do, I do wanna kill you
'Til death do us part, I'll tear us apart

Now I kiss your cold dead lips
And I dip my chips in the blood that drips
And I smear the cake right in your face
Let your god take you to a better place

Well I loved you to death
Well I loved you to death

Die, die, die
Die my bride
Die, die, die
Die my bride

And all you ever meant to me
Was absolutely nothing
And with this ring now I the wed
Don't wanna kiss you bitch, wanna bash your head

Well I loved you to death
Well I loved you to death

Die, die, die
Die my bride
Die, die, die
Die my bride
Die, die, die
Die my bride



Btw.... Det här parasollet talar till mig....
Pvc, spets och rosor... Klart jag måste ha det xD


Syndat lite :P

Haha nu har jag syndat lite och beställt en kavaj från HM, men den är ju så jäkla snygg och jag har kikat på liknande kavajer i något år nu. Och dessutom har fick jag förutom den 100kr rabatt som är på alla HM's kavajer just nu även rabatt för att jag började prenumerera på deras nyhetsbrev, så den slutatade på under 200 spänn, och det kan det lätt vara värt :D. Can't wait until I get it :D
Jag provade den på stan för att se vilken storlek jag skulle beställa och kan med glädje säga att en 36 passade mig utmärkt, vilken underbar känsla :D


Väldigt lik jackorna från Blacklist som jag har varit sugen på rätt länge, med den skilllnaden att den inte kostar 600 spänn plus frakt :D

Ikväll blir det att städa för att kanske för en gångs skull verkligen få ordning på mitt leverne xD. Och så blir det nog till att pyssla ihop grodhalsband för att matcha min nya grodbok som jag införskaffat. And as we all know, I löv frogs :D

Har också börjat spana efter ett parasol till i sommar, det börjar bli rätt soligt nu :P... Om jag känenr mig själv rätt lär det bli något med spets och lack, ska se vad jag kan hitta :D

Hemresa :)

Så ja, det blir av med en hemresa, jag far på lördagen härifrån vilket betyder att jag är i Boden på söndag morgon den 3:e och sedan far jag hem på måndagen veckan efter. Så drygt 8 dagar kommer jag att vistas i Boden. Skulle väldigt gärna vilja träffa er alla så vi får väl höras när jag kommer upp :D.

Ska bli skönt att se norrland igen, fast i och för sig är det verkligen sommarväder här nu så det är ju lite flummigt att åka norrut då. Idag har jag och Sofia gått runt en sväng på stan och bland annat kikat in i en urmysig medeltidsaffär, man kunde till och med köpa alvöron där.. Bra att komma ihåg till gasquerna framöver :D. Solen sken som satan, ingen tvekan om det, riktigt sommarväder, man kunde definitivt inte ha på sig jackan. Och sen var det förstås också obligatoriskt med inköp av glass :D

Folk stirrade på mig mer än vanligt, kan bero på att jag hade min lackkorsett på mig och att den nu inte doldes av jackan eller så är det bara våren helt enkelt xD.

Vi syns den 4:e :D

Dagens I-lands problem...

Hmmm... Sitter här och funderar över om jag ska se till att ta mig hem vecka 14, vi har inga lektioner den veckan och det vore så kul att träffa er alla :D. Ska bara se lite hur det blir med kostnader och eventuellt jobb, men jag vill hem litegrand :) Vi får se, jag ska kolla upp lite saker och sen bestämmar jag mig imorgon.

På tal om det, jag har fått en otroligt lust att göra något funky med mitt hår. Men jag vet inte vad, det finns alldeles för mycket att välja på :/

Rött hår, vitt, burgundy eller gud förbjude rosa hår... Det är inte mitt fel!!! Det är Adora Batbrats fel, hon smittar av sig!



Eller kanske röd lugg eller underhår i annan färg.


'
Eller kanske ta och skaffa dreadfalls, clip in dreads eller stoppa in syntetiska dreads.



Hmm, livet är så fullt av problem, och det är ett faktum att jag nog måste bleka håret innan jag färgar det, och undrar hur det skulle gå. Det är fördelen med dreadfalls, jag skulle kunna ha det utan att egentligen färga håret någon annan färg alls....

Nej som sagt livet är fullt av problem...

By the way, den här tjejen är så jäkla frän :D



By the Way x2...

När jag kikade runt på dreads så hittade jag de här killarna, ett band med influenser från Industrial, Cyber, Electro och Black Metal... Very, Very Intresting, Indeed...


Drömmar

Ibland undrar jag om jag är riktigt frisk. Sedan tänker jag efter och inser att det var nog kört för länge sedan :D

Drömde sjukt mycket förra natten, men jag kommer bara ihåg två drömmar bra. Den första var en mardröm, jag drömde att en man som liknade The Mad Hatter jagade mig, tillslut fick fast mig och körde in en kniv i min bröstkorg, precis i mitten där den delar sig. Jag vaknade med ett ryck och i några sekunder kändes det som om kniven satt kvar, jag var helstirrig och sprang upp och drack ett glas vatten.

När jag lyckats lugna ned mig gick jag och la mig igen. Och jag drömde att jag vandrade i en rund öken omgiven av berg. Vinden i öknen blåste alltid åt norr eftersom det satt ett monster i en grotta där och försökte suga in alla i närheten.
Min fantasi är överaktiv xD

Jag behöver ett sådant där riktigt drömlexikon, eller en hjärnskrynklare XDD



Jag om jag hade varit med i South Park, vad tycks?



Gör din egen version här:
http://www.sp-studio.de/index.htm

Havet och Livet

Tillbaka efter en mysig kväll på fängelset där vi pimpat våra overaller och sett American Beauty. Den filmen får mig alltid att bli så lugn och filosofisk.

"But it's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world. Sometimes I feel like I'm seeing it all at once, and it's too much, my heart fills up like a balloon that's about to burst... And then I remember to relax, and stop trying to hold on to it, and then it flows through me like rain and I can't feel anything but gratitude for every single moment of my stupid little life... You have no idea what I'm talking about, I'm sure. But don't worry... you will someday."


Det finns skönhet överallt, det gäller bara att se den. Trots att jag har haft mina mörka stunder, som jag tror alla hår någon gång i sitt liv. Så har jag aldrig slutat hitta saker jag finner vackra. Det finns alltid något vackert kvar, något som fortfarande sätter lite skönhet i livet. Det finns alltid något att leva för och man borde uppskatta sitt liv mer. Man borde uppskatta de små detaljerna i sitt liv mer. Någon gång då och då sakta ned och tänka på de saker som gör en lycklig, sakta ned och se saker man inte tar sig tid att se i vanliga fall.

 

 



Jag måste också säga att jag har ny respekt för havet. Jag har alltid ända sedan jag var riktigt liten längtat efter att se havet, jag kommer ihåg första gången jag var och badade i luleå skärgård och blev överlycklig över ett bräckliga halvtrasiga snäckskal i miniatyr. En av mina favoritböcker handlade om en flicka som letade efter skatter på stranden, skatter i form av konstiga träbitar, fjädrar och ihoptrasslade flöten. Men trots de få tillfällen då jag fick besöka havet så personifierade jag det aldrig.

Efter att ha bott här i Halmstad har jag besökt stranden ett antal gånger, inte alls nog många om man håller det obetydliga avståndet i åtanke. Nu senare mest i den avsikten att springa lite och göra av med såväl tankar som kalorier.

Här om dagen sprang jag längs stranden. Himlen var grå och det låg regn i luften. Det var dimmigt och det tyckte jag var skönt, för det hindrade någon från att se mig ordentligt, jag gillar att vara ensam då jag springer. Jag hade tur jag behövde bara möta en kvinna med en hund när jag var på väg därifrån. Kråkorna cirkulerade tyst över högarna med snäckskal och de iakttog mig sakligt när jag sprang förbi dem.

 


Isen var borta från strandkanten och Havet hade kastat upp en massa saker. Konstiga trädbitar, en snäckformad sandkaksform (jag stannade naturligtvis och gjorde en sandkaka), en enorm plastdunk vilade också precis i strandkanten. Jag vill inte ens veta vad den hade innehålligt, antagligen något miljöskadligt. Och just när jag kände för att vända så såg jag något mörkt otympligt i dimman, trappsteg till en bro.

 

Självklart satte jag mig ned, det kändes som om havet förstod mig just då. Jag lät låtarna i min mp3 skölja över mig medan jag satt och betraktade havet. Och just då kände jag verkligen en länk till det brusande svallet. Jag personifierade det, jag kände länken.

 

Efter en tid, vilken jag inte säkert kan uppskatta bestämde jag mig för att vända tillbaka. Det gick lätt eftersom jag vilat en stund på trappstegen. När jag tagit mig en bit skymtar jag något klarrött som nyss blivit uppspolat på stranden. Jag ser det och en flyktig tanke far genast genom mitt huvud. Det är hjärtat, havets hjärta. Hur underbart vore det inte att se ett lysande rött hjärta uppspolat på en grå strand? Men nej, när jag kommer fram ser jag vad havet har spolat upp.

 

En röd BH…

Ibland är livet inte lika vackert som man önskar att det var, men lite roligt var det. Min fråga är nu, vars kom den ifrån, är det verkligen någon som har sex på stranden mitt i iskalla vårvintern eller har den legat i ide i isen hela vintern sedan i höstas?

 

 


 

Och ja förresten, förra natten drömde jag att jag satt och pratade med Marilyn Manson. Kan ha något att göra med att jag somnade med mina hörlurar på.

Han var trevlig.


Beloved Enemy

Och så sitter man här, kvällen innan sista tentan för den här gången. Hoppas det går vägen :D. Har faktiskt ingen ångest just nu, man får bara vänta och se helt enkelt. Och nu sitter jag här och insuper musiken från ett band jag ramlade över bara här i morse. Bandet heter Beloved Enemy, bara där kan ni väl förstå att jag skulle gilla dem XD.

Nej en man med underbar röst nästan i klass med Peter Steele som sjunger i ett band som liknar Rammstein i en del låtar. Någon slags Industrial Gothic Metal skulle jag vilja säga... Men som jag brukar säga, det är inte viktigt vad det är, det enda som betyder något är att det är bra :)






Och sist men inte minst, Virus Undead en låt med fullkomligt underbar text!



Damn you get out of my head
You are my endless disease
Die if you can, if you please
Help me, she lingers on and on
Now death ain't so bad
My virus undead...



Underbart, och som jag sa i min status på facebook.

Jag önskar att musik existerade i flytande form, då skulle jag kunna injicera den rakt in i blodet.

Lycka till till mig och alla andra imorgon på tentan :)

Underbar helg!

Underbar helg i Umeå på House of Metal helt enkelt, ja helt underbar helt enkelt!
Underbar musik, underbara artister, underbara människor, underbar stämning, nästan oförskämt bra!
Hur ska det här gå att toppa? Ja det får vi väl se, kanske vi kan toppa det med Metaltown i sommar? :D

Men nu är det bara att rycka upp sig och återgå till verkligheten, tentor inom en vecka, nu är det bara att tuta och köra! :)

 



Eftersom jag fokuserat så mycket på Black Metal så kände jag såhär sent på en torsdag kväll att jag måste hylla alla mysiga Goth Metal band som jag också tillbringar mycket av min tid att lyssna till, en del har följt mig flera år nu en del är nyupptäckta. Dom flesta är såklart från Finnland, jag undrar hur det kommer sig att de flesta bra Goth Metal banden kommer från Finnland och de bästa Black Metal banden kommer från Norge.
Tydligen så är band I Norge bra på att vara kritiska och arga medan band i Finnland är bra på att vara melankoliska  och romantiska :).

Så här kommer några älskade band :). Tyvärr får The 69 Eyes och Type O Negative stå över då dom har gästat min blogg mer än en gång :)

 







Den riktiga videon till Little Angel är fullständigt underbar, men tyvärr får jag inte ha den direkt på bloggen, men här är länken: http://www.youtube.com/watch?v=dNkQvxPsBlo

 

 

Och jag blev förstås överlycklig när jag fick reda på att the 69 eyes kommer till metaltown, nu måste jag ju bara dit ännu mer än tidigare :D


House of Metal 2010!!

Idag har det inte blivit mycket plugg, men jag har iallafall tillbringat min tid med att ta en mysig fika på nyhems cafe med vännerna och har skrivit klart mitt cv, imorgon blir det ut på stan och söka jobb :)!. Nu sitter jag bara här och längtar till HoM 2010! Astaggad, och det är ju bra :D

Tänkte radda upp de band som jag ser mest fram emot att se, inte för att ni egentligen är intresserade av det utan mest för att det är roligt för mig själv att läsa sen nästa år. Det var sjukt roligt att läsa mitt eget inlägg från förra året, gjorde mig ännu mer taggad :D

So here I go!!!






Kan sammanfattas med:








(Necrophobic)








(Marduk)





Hoppas dom är lika bra som när jag såg dom I luleå, förhoppningsvis lika bra röj också! :D



















Det var några av de band som jag ser fram emot mest. Jag älskar er killar! :D

Ord kan inte beskriva hur awesome min helg kommer att bli!
Good things come to those who wait!

RSS 2.0