Äntligen lov!!

Ja efter ett väldigt långt pluggbreak/annat från bloggen så kommer jag här igen. Tentorna är över och nu hoppas jag att kreativiteten riktigt återfinenr sig snart, den har fått lida den sista tiden.
I kvall blir det ett besök på steakhouse för att fira att våran Stephanie fyller år, det ska bli riktigt roligt. men själv får man väl ta det aningens lugnt då jag måste upp och stå i Hemslöjden imorgon.

En annan sak som jag har börjat fundera över är nästa piercingomgång. Japp det ska bli fler, nu är frågan ska jag pierca andra sidan av min läpp så att jag får snakebites, eller ska jag pierca näsan så jag kan ha en näskedja... Jag vill behålla en balans i mitt ansikte och jag har ganska viktorianskt inspirerad stil så jag vill inte ha för många i ansiktet även om det lär bli avsevärt fler i öronen :)..
Så ja, dilemma, för att göra det lite lättare så brovade jag faktiskt hur jag skulle se ut i näskedja. Här är bilder:




Mama does not only like, mama loves... Och ja bilderna är lite fåniga men det ser sjukt snyggt ut... Jag lutar väldigt mycket mot piercing i näsan, men frågan är, hur länge tar det innan man kan ha en kedja i den... Hmm...

Men nu små träsktroll ska jag iväg och fixa lite hemligheter till i kväll hihi, ha det bra, så hörs vi snart igen! :D
Updatering av den andra bloggen kommer inom de närmsta dagarna ;D

MiniTotoro och ZombiePanda

Så äntligen ett nytt inlägg, låt oss bara säga att annat har kommit emellan XD.



Här har ni två av de projekt jag just nu har ängat tid åt, först och främst är det en vit liten miniTotoro från den undebara filmen Totoro av Miyazaki. Mönstret finns här, jag gjorde dock några mindre ändringar, bland annat större svans för att mer likna hur den ser ut i filmen.

Sen har vi en underbar liten ZombiePanda som jag har gjort efter helt eget mönster, jag tyckter den blev asgullig. Kanske kommer mönstret upp här så småningom, :)

I måndags hade vi sykväll hos Petra och jag har lärt både Nathalie, Sara och Johan att virka så smått... Däremot var det nog bara Sara som verkade få riktig kläm på det, vi får se hur det går helt enkelt :D. Jag har lovat att lära Sofia också :D

Jag håller på med en massa mer saker, bland annat Fladdermusen som jag fick en länk till av Susanna. Men jag får inte vingarna att bli rätt, kanske du har några tips Susanna? :D

Mr Floyd, Sigrid och Jan-Olof

Här kommer lite bilder på fler saker jag har gjort :D.
Två galna kaniner, mönster finns här, den röda heter Sigrid och är till mig själv och den gröna heter Mr Floyd och är numera Jods. Han behövde en maskot i lastbilenoch jag gjorde en mer än gärna :D. Jag har även lovat att göra en fisk till Nathalies overall :)



Sedan har jag ven gjort en pumpa som jag döpt till Jan-Olof, mönster finns här. Jag kom på att jag har varit väldigt dålig på att döpa mina skapelser så här kommer en lista på de jag inte hade döpt än:

Den rosa enhörningen: Harald
Djävulen: Melker
Alien Voodoodockan: Valter
Mini Totoro: Gerd

RSS 2.0