En av två...

Så nu var ena av de två tentorna gjorda, yay, eller ja det blir inte  så mycket yay för vi har ju fortfarande en kvar imorgon xD. Ja det ämnet är iallafall mycket mer intressant enligt mig, så det är lättare att plugga även om boken är en tegelsten som dessutom är på engelska. Tur att man sett aldeles för mycket engelska filmer och serier nedladdat på datorn utan undertext... Eller ja jag menar tur att man är så duktig och har pluggat engelska så flitigt i skolbänken i sina dar...

Suck råkade ramla över sidan http://www.gloomth.com/, åh så mycket fint D:



Men dyrt som Satan i gatan D:
Men mycket där skulla man säkert kunna knåpa ihop själv också :D



För att inte tala om kläderna på sidan http://www.lip-service.com/



För att inte tala om lensways special effect lenses med styrka D:



Men speciellt den här kjolen, så fullkomligt kick-ass helt enkelt!



Undrar hur tusan man gör den xD... (Etsy som spökar igen = http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=31770909)
'
Suck det är så mycket man vill ha, det är nästan så man börjar fundera på den där plan B.... (Gifta sig rikt alltså xD)
.......................................................................................................

Hmmm, och jag som hatar shoppingbloggar.... Ehh, men det här är ju helt annorlunda...

Hypocrisy... Är ett bra svenskt Death metal Band..........

Det var förresten dom som har en låt som heter The Abyss, Sofia :D. Så nu vet jag varför jag kände igen ordet XD.



Born dead in flames
For my beliefs
They will take me to hell
One step closer to death
I release my anger to be free

Feel alone again
Feel alone again

I feel no guilt for the lost ones
I stab, I stab again
Nothing eternal, nothing
I look around and see all the bloody gore

Feel alone again




Ja men snart är ju tentorna över så då kan jag börja pyssla på heltid igen, så är det någon som vet vars man kan få tag i tyll i färgen Burgundy/Vinröd? Eller är det då någon som har en aning om man kan färga tyll?
Eller helt enkelt bara en sådan sak som vars man kan köpa tyg och spets billigt?

..... Ja jag tittar på dig Susanna... Tack för pinsen förresten :D. Det var ett utmärkt byte, speciellt den med "I love Norrländskt" :D.

Nej men vet ni vad, jag borde ju plugga kanske :o

(^o^) ~~~~~~**-. Älvprinsessa .-**~~~~~~~ (^o^)

Så TBI:s gemensamma gasque med sagotema närmar sig. Så det var bara att bestämma sig för vad man skulle ta och klä ut sig till. Och ja först och främst ville jag vara något med vingar, för dom är so roliga att göra :D. De första jag kom opch tänka på var någon slags demon eller något i den stilen. Men sedan påpekade sofia att, ja fast ingen kommer ju att se någon skillnad xD... Och ja, det är ju sant. Så nu jävlar ska jag vara en älvpriunsessa, tänk rosa gräddbakelse med vingar och krona.

Något i den här stilen :)





Söta Sweet Lolita och Sweet Decora tjejer :D

Ja vi pratar hela baletten, Peruk, kråsskjorta, stor tyllkjol, krona, trollspö, vingar, knästrumpor, spetsstrumpbyxor, rosa halsband och armband, jag tror jag ska köpa lite godishalsband, i princip ett tusen hårassesoarer, de flesta med hello kitty, rosa väska med enhörning inuti osv får se vad mer jag kommer på.. Måste komma ihåg att köpa rosa hubba-bubba också. Som ni kan se så kommer det att bli ganska klockrent.. Och just det, rosa lösögonfransar också... Haha undrar om någon kommer att känna igen mig xD
Sedan var det ju frågan paraply eller trollspö? Men ja jag skulle troligtvis sticka ihjäl någon med paraplyet, så det blir nog trollspö, någon som har någon aning vars man kan köpa ett snygg trollspö, eller någon som har en ide om vad man kan använda som stomme om man ska göra sitt eget?

Ja, tentorna närmar sig med stormsteg, måste nog lägga det här projektet på is ett tag, inte för att jag kommer lyckas, men jag borde xD



Pyssel ~~<3

Sitter här och går igenom alla blommor vi ska kunna till duggan imorgon, och ja såklart så har jag som vanligt lite svårt att koncentrera mig. Speciellt som det har börjat klia extra mycket i mina pysselfingrar de senaste dagarna. Men det är välk som det brukar, man gör vad som helst bara man kan glömma bort att man måste plugga. Och om man dessutom har en massa roliga saker man skulle kunna göra så blir det ännu mer lockande.

Sitter också såklart och lyssnar på musik samtidigt, vilket hjälper, och stjälper. Ramlade över ett nytt litet mysband från Tyskland på vägen. Påminner mig om Charon, End of You, HIM och nästan lite 69 eyes, nostalgi. Lite sådär skönt mysig djup röst. Han kommer inte i närheten av Peter Steele från Type O Negative, men Peter är sorgligt nog One of a Kind.



Let us to your heart now
Let us to your soul
Deeper deeper deeper
But it's over and out
Oh let me finish it

And when it all ends
I touch you
And when it all ends
I give you all
Be mine and be higher
And swallow all you need
And we will die for us

For that time it is gone
I hate you my dear
Faster faster faster
Shall I beg for you not
But what else can I do

And when it all ends
I touch you
And when it all ends
I give you all
Be mine and be higher
And swallow all you need
And we will die for us

I have you in my heart now
Let a tear for our end
Sooner sooner sooner
Let us beg for us
End

--------------

På tal om musik så måste jag säga att jag är otroligt besviken på Wednesdays 13's nya band Gunfire 76, vad fan är det här?!!!



Ursäkta mig men om han inte sjunger om blod, mord och zombies så är det värdelöst, lamt wednesday, lamt...

Sähär ska det låta:



A bullet in your head is how I want it
Your body on the floor -- a Kodak moment
You're a waste of air and a waste of space
I want sharp objects to fly into your face
I hate you now more than I ever did
I wanna kill you, dig you up and do it again
I want a car to run over your head
Put it in reverse and do it again

I would be lying if I said that it wasn't true
I only want bad things to happen to you
I want bad things to happen to you
I want very bad things to happen to you

It would be really great if you drowned in a lake
Or put a bag over your face and watched you suffocate
I'd celebrate at your wake, I'd bake myself a cake
'Cause you're my favorite person that I love to hate
And you're the reason that murder should be legalized
If it was, you'd be dead and in the ground by five
Just in case I forgot to say --
I hate you motherfucker in the very worst way

And I would be lying if I said that it wasn't true
I only want bad things to happen to you
I want bad things to happen to you
I want bad things to happen to you
I want very bad things to happen to you

--------------------

Tryckte faktiskt på ett par byxor med inspiration av den här låten, om jag skulle ha sålt dem i butik skulle jag ha kallat dem Wednesday 13 tribute pants, men jag vet fan inte om han förtjänar det nu. Det enda man kan hoppas på är att Joey Jordison lämnar slipknot eller att bandet upplöses så att dom kan göra ett nytt album med Murderdolls.



Jag skulle gärna ha tagit ett kort på byxorna men min kamera suger xD

Jajamensan har faktiskt pysslat en hel del de senaste dagarna, Panduro, yay. En sak jag är ganska nöjd med är att jag har lyckats lära mig att göra satinrosor, det kan bli farligt eftersom jag älskar rosor och kommer att vilja stoppa dem på så mycket kläder och det finns ju gränser. Men i och för sig, vem fan bryr sig :D haha.

Har också fått mina grejer som jag beställde, kan inte säga att jag ångrade mig :P. Toppen var jäkligt snygg, jag lyckades välja en bra storlek och nu råder inget tvivel om vad jag ska ha på mig på fredag. På Fredag fyller nämligen Sofia och Petra år (Grattis i förskott! :) )och då blir det möjligtvis utgång. Vilket jag röstar på eftersom jag är grymt festsugen! Det är bara den lilla detaljen att jag bara är 19 liksom Petra och att vi inte kommer in när det är 21 vilket det verkar vara på väldigt många ställen , men vi hittar förhoppningsvis något ställe där det är 18 :D

Nej men nu vet ni vad ska jag faktiskt göra något nyttigt, som sy rosor till mina nyinförskaffade sockar, hehe.

Resan hem är bokad :D

Var och lämnade igen en film på hemmakväll igår (Det blåste som f-an, värre än vanligt, inte värre än idag dock, idag har det varit riktigt orkan, man bara flyger omkring, ja iaf..), försenad var den också, mig i ett nötskal. Men kassörskan var så snäll att hon sa att det gjorde inget. Det var en ganska liten sak av henne att göra men jag blev så himla glad, tur att man blir nöjd lätt :).

Men det som egentligen är hemskt är att jag alltid blir lika glatt överraskad när människor jag inte känner så bra men som jag pratat med några gånger faktiskt kommer ihåg vad jag sagt nästa gång jag pratar med dem. Jag blir alltid lika glatt överraskad, det är faktiskt riktigt hemskt xD... Folk lyssnar tydligen lite på vad jag vräker ur mig, om det sedan är bra eller dåligt kan man i och för sig ifrågasätta eftersom jag inte har förmågan att tänka igenom saker innan jag säger dem.

Tänkte förresten säga att jag nu har bokat resan hem, resan tillbaka är inte bokad än men vi vet inte riktigt hur det ser ut där efter jul så den får vänta. Jag och Sofia fick ringa till Sj och boka på telefon för det känns ju totalt hjärndött att vi inte skulle åka tillsammans eftersom hon bor i Umeå och jag i Boden. Så nu har jag sällskap nästan hela vägen hem också  vilket gör det ungefär tusen gånger roligare :D
Men iallafall så kommer jag att anlända i boden den 20:e december klockan 10.50... Jag förväntar mig att hela Boden möter mig på stationen helst en hel välkomstkommite med pukor och trumpeter.... Eller nja, hellre en elgitarr och ett trumset om ni har det. Och ja, självklart ska jag på farmen på juldagen, det är tradition...
Ehe, ja hur många år har man kommit in där egentligen...



Måste säga att jag fortfarande är lite lack över att jag missade Nordic Rage på Farmen... Gah... Hoppas dom hade kul där iallafall... Fast hur skulle det ha gått till utan mig.... (<---- Börjar inse hur stroppig jag är... xD... Man får väl skylla på att Halmstads stroppiga människor smittar av sig, ja det finns faktiskt ganska många, inga i min direkta närhet som tur är :P)... Nä men det verkar ha varit riktigt roliga band iallafall, om man delar samma vision som jag och Cartman när man pratar om trummor...

Jag kunde tyvärr inte stoppa det här direkt på min blogg men här är länken, han är så klockren xD

http://www.southparkstudios.se/clips/sp_vid_151632/


"You can't just hit a drum you have to beat the shit out of it" :D...



Har faktiskt fått otroligt mycket gjort idag, vi var in till skolan på morgonen och gjorde projektarbete, sedan har jag städat (<--- Mitt rum såg ut som om en ovanligt stor atombomb exploderat där, haha ja värre än vanligt). Så förhoppningsvis får pappa iväg mina grejer imorgon så jag kan göra iordning mitt rum på riktigt. Sedan har jag tvättat alla mina kläder, fy vad mycket kläder jag har... Sen gjorde jag matlådor också. Känner mig riktigt nöjd med allty jag fått gjort.. Egentligen skulle jag väl ha pluggat mer också... Men det fick vara :P

Och så har jag nog skämt bort mig ganska friskt idag också, jag beställde smink från angelclothing och så "råkade" det slinka ner en skitsnyggt top också :P



(... Om jag ska vara helt ärlig så slank det ner ett par söta knästrumpor och en liten väska också....)
Men nu ska vi inte prata mer om det... Ehehe...

Sedan så har jag faktiskt också beställt ganska mycket småplock från Panduro... Gah, jag är ett pengasåll. Men jaja, det gynnar iallafall kreativiteten. Och det, det är ju bra. och dessutom, vem älskar inte Panduro? Sådana här kvällar saknar man sin symaskin och sitt staffli.


Ja jag vet jag är totalt hopplös, antingen skriver jag inget alls, eller löjligt långa inlägg som ni inte orkar läsa.
Jaja, ni Bodensare hälsa Boden från mig, det är ändå en ganska rolig liten stad :)

Halmstad

Cp-knattens version av Halmstad (För alla som inte har sett den)... Slutet är som sagt rätt lamt, men allt annat stämmer faktiskt riktigt bra! XD



Högskolan ligger i tradecenter, där lär man sig mycket saker XD...
Man kan till exempel bli bättre på att läsa!

RSS 2.0