Anime

Tänkte bara lägga upp några animeintron till anime'er jag älskar... Har på sistone känt av lite hur jag saknar animevärlden igen ;)
 
Min personliga favorit är NANA. Den här animen handlar om två tjejer som flyttar till tokyo från olika håll och bestämmer sig för att hyra en lägenhet tillsammans. Den handlar främst om problemet med mänskliga relationer och starka känslor. Fruktansvärt mänsklig, därför är den inte alltid lätt att se. Men man får sig en tankeställare.


Hellsing/ Hellsing Ova
Handlar om en fucking awesome skitsnygg vampyr som jobbar för den protestantiska kyrkan i england. Hans uppdrag är att elimera alla nyskapade vampyrer som inte kan uppföra sig eller saknar klass och värdighet och går omkring och biter folk hur som helst.
 
Death Note
Handlar om en toppstudent som en dag hittar en anteckningsbok som en dödsgud har tappat. Om man skriver ned en persons namn i boken så kommer denna att dö. Han tar tillfället i akt och börjar rensa ut brottslingar som han inte tycker har blivit dömda nog hårt. Men det innebär också att han har gjort ett avtal med en dödsgud.
 
Kuragehime
Handlar om en nördig blyg tjej som är fullständigt besatt av maneter. Hon och ett par andra nördtjejer bor ihop och dom har stränga regler om att ingen får ta dit killar. En dag träffar huvudpersonen en jättesnygg sådär sterotyp modern och poppis tjej. Det slutar med att hon får sova över en natt för att hon inte orkar gå hem... Men på morgonen visar det sig att tjejen, är en kille som gillar att klä ut sig till tjej. Ja ni vet japan... Och nördhumorn bara sprakar i hela serien ;)
 
 
 
Allt för nu ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...